Fester, møder og arrangementer i Pejsesalen

Her er de perfekte rammer til at afholde smukke fester: om det er fødselsdag, konfirmation eller et usædvanligt bryllup,- Selleberg kan tilbyde nogle virkelige smukke omgivelser. Eller hvad med at holde firmaets workshop eller møde langt væk fra kontoret og lade dette fordums miljø inspirere til nytænkning?

Pejsesalen befinder sig i den ene ende af Mejeribygningen med egen terrasse, entré og en smuk sal med høj til loftet og et stort pejs. Festsalen kan have 40 – max. 60 siddende gæster og måler 9 x 7.30 m. Man kan også bruge salen til en del af arrangementet og få sat et smuk telt på græsplænen under Tårnet hvorfra man kan nyde udsigten over den smukke gård til en anden del.

Vi samarbejder med Kai Thor http://www.kaithor.dk/  som vil organisere den lækreste mad og flot indretning til din fest, sammenkomst eller workshop, lige efter dit ønske! Men vi er også helt åbne hvis du ønsker et andet catering firma, valget er dit! Der er et anretningskøkken med 2 kraftstik og et toilet. Festsalen bliver lejet umøbleret. Der er en særlig introduktionspris for 2019 på kr. 5’000.- i døgnet, book hurtigt!

Der er yderligere oplysninger på dette link: https://selskabslokaler.dk/leje/fyn/5290-marslev

Eller brug denne kontaktformular